2023-08-22

Thomas Olsson - ny säljare på SWATAB

Thomas Olsson
Säljare

Som ny säljare på SWATAB ser Thomas Olsson fram emot att få arbeta med något som känns meningsfullt - att sprida medvetenheten kring SWATABs miljövänliga produkter och bidra till deras upptäckt.

Thomas har arbetat med försäljning de senaste 25 åren, och mot skolor och kommuner de senaste 10 åren.  

- Jag har alltid haft passionen av att arbeta med produkter som skapar en betydande skillnad för oss själva och de kommande generationerna. SWATAB är ett mycket spännande företag och det värmer mig att kunna erbjuda kunderna produkten Diro som både vårdar våra ytor och vår planet.

I rollen som säljare kommer Thomas att bland annat hantera Sveriges kommuner och företagskunder. Det är en helt ny bransch för Thomas men han ser oändliga möjligheter på kort och lång sikt.

- Det är helt fantastiskt att vi med små, medvetna val kan skapa en betydande skillnad för oss själva och de kommande generationerna. Det känns riktigt bra att få vara en del i SWATAB och i att främja kemikaliefri städ- och tvätt. 

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.