Hållbar lokalvård av Swatab

Hållbar lokalvård med DIRO

För dig som prioriterar hälsa och hållbarhet finns det nu en unik möjlighet att tvätta och städa på ett helt naturligt sätt. Genom det geniala filtret DIRO blir det vatten som du använder avjoniserat och fritt från kalk och kemikalier och du kan glömma allt som har med tvättmedel och andra preparat att göra. Det här är framtidens sätt att hålla rent på och genom att satsa på hållbar lokalvård erbjuder SWATAB dig möjligheten att skydda både dig själv och din omgivning.

Hur fungerar filtret?

Allt vatten innehåller ämnen som vid långsiktigt bruk kan vara skadliga. Trots att det ser klart ut och smakar friskt kan det finnas gifter som inte märks som till exempel kommer från kloreringen eller föroreningar skapade av klimatförändringar. Med filtret DIRO från SWATAB sker en direkt och omedelbar filtrering som ger dig ultrarent vatten för tvätt och städning, och filtret är mycket enkelt att installera. Det spelar ingen roll om du har gamla eller nya maskiner, filtret passar på de flesta modeller och ger en vattenkvalitet utan like.

Eftersom vattnet blir så rent av DIRO behöver du varken använda tvätt- eller sköljmedel för att exempelvis kläder eller lakan ska bli behagliga; med filtret nollställs halten av kemikalier med en gång. Du får rena, fräscha och mjuka textiler och samtidigt slår du ett slag för miljön. Allt som behövs är att filtret installeras där kallvattnet kommer in och sedan är det bara att sätta igång.

En vacker skog
Solnedgång på en hållbar äng

Var passar produkter från SWATAB bäst?

Vattentekniken som utvecklats av SWATAB passar alldeles utomordentligt för både hem och företag då en hållbar miljö bör finnas överallt. Filtret kan dessutom anpassas för att installeras åt flera maskiner, vilket gör det idealiskt för tvättstugor eller platser där det ständigt tvättas, exempelvis på dagis, vårdboende eller hotell. Särskilt barn och äldre människor är ofta mer känsliga, och det har blivit allt vanligare med olika allergier – inte minst från de många kemiska produkter som fram tills nu används för städning och tvätt. När du installerar det unika vattenfiltret DIRO minskas omedelbart risken för allergiska reaktioner och andra besvär, utan att kvaliteten på det som tvättas försämras. Du kan tvätta allt på exakt samma temperaturer som förr och se fram emot ett rent och underbart fräscht resultat.

Gör lokalvården hållbar

Idag är människor mer medvetna än någonsin om hur viktigt det är att hålla rent. Genom att satsa på rent vatten, utan skadliga ämnen, minskar du inte bara på risken för allergier utan får dessutom bort bakterier och virus mycket effektivt. Bra lokalvård handlar inte enbart om damm och smuts, den handlar framförallt om fysisk hälsa. Med DIROS rena vatten förbättras miljön för skolbarn och patienter, medarbetare och hyresgäster, kunder och besökare.

Precis alla ytor och produkter kan med fördel rengöras med DIRO-vatten, inklusive mattor, fönster, golv och arbetsytor. Som om det inte räckte med det, kan du även rengöra de moppar och städdukar som du använder med vattnet och behöver alltså inte längre använda tvättmedel för dem heller. Framtidens hållbara lokalvård är här för att stanna och SWATABS vision är på ett smart och praktiskt sätt kunna bidra till en renare och bättre planet.

Vacker natur