Hållbar lokalvård av Swatab

Hållbar lokalvård med DIRO

För dig som prioriterar hälsa och hållbarhet finns det nu en unik möjlighet att tvätta och städa på ett helt naturligt sätt. Genom det geniala filtret DIRO blir det vatten som du använder avjoniserat och fritt från kalk och kemikalier och du kan glömma allt som har med tvättmedel och andra preparat att göra. Det här är framtidens sätt att hålla rent på och genom att satsa på hållbar lokalvård erbjuder SWATAB dig ett kemikaliefritt alternativ för både dig själv och din omgivning.

Hur fungerar filtret?

DIRO ger dig ger dig ultrarent vatten för tvätt och städning, och filtret är mycket enkelt att installera. Det spelar ingen roll om du har gamla eller nya maskiner, filtret passar på de flesta modeller. Normalt sett installeras DIRO mellan inkommande vatten och en eller flera tvättmaskiner.

DIRO vattnet gör att du inte behöver använda något tvätt- eller sköljmedel för att exempelvis textilier eller städmaterial skall bli rena och fräscha, som bonus kan du dessutom  installera en tappkran och får därmed tillgång till eget vatten för ytstädning och golv-skurmaskiner. Du får ett vatten som kan användas för både tvätt och städ, samtidigt som du minskar din miljöpåverkan och får en förbättrad arbetsmiljö.

En vacker skog
Solnedgång på en hållbar äng

Var passar produkter från SWATAB bäst?

Vattentekniken som utvecklats av SWATAB passar alldeles utomordentligt överallt där man vill ha en hållbar miljö. Filtret anpassas för att installeras till en eller flera maskiner, vilket gör det idealiskt för tvättstugor eller platser där det ständigt tvättas, exempelvis på dagis, vårdboende eller hotell och restaurang.

Barn och äldre människor är ofta mer känsliga, och det har blivit allt vanligare med olika allergier – inte minst från de många kemiska produkter som fram tills nu används för städning och tvätt. När du installerar det unika vattenfiltret DIRO minskas omedelbart risken för allergiska reaktioner och andra besvär, utan att kvaliteten på det som tvättas försämras. Du kan tvätta allt på exakt samma temperaturer som förr och se fram emot ett rent och underbart fräscht resultat.

Gör lokalvården hållbar

Idag är människor mer medvetna än någonsin om hur viktigt det är med hållbarhet. Genom att satsa på DIRO, utan skadliga ämnen, minskar du inte bara på risken för allergier utan får dessutom rent på ett miljövänligt sätt. Bra lokalvård handlar inte enbart om damm och smuts, den handlar framförallt om fysisk hälsa. Med DIRO förbättras miljön för personal, skolbarn, patienter, medarbetare, hyresgäster, kunder och besökare.

Precis alla ytor och produkter kan med fördel rengöras med DIRO-vatten, inklusive mattor, fönster, golv och arbetsytor. Du kan även rengöra de moppar och städdukar som du använder med DIRO och behöver inte längre använda tvättmedel för dem heller.

Framtidens hållbara lokalvård är här för att stanna och SWATABS vision är att på ett smart och praktiskt sätt kunna bidra till en renare och bättre planet.

Vacker natur