Hållbar lokalvård med DIRO

Bra lokalvård handlar inte enbart om damm och smuts, den handlar framförallt om fysisk hälsa.  Med DIRO-vatten förbättras miljön både för användaren och kunden. DIRO-vatten på sprayflaska är miljömärkt med Naurskyddsföreningens märke Bra Miljöval och är därmed godkänt för KRAV-märkta verksamheter. DIRO, uppfyller de krav och riktlinjer som finns inom städbranschen ur ett rengöringstekniskt perspektiv. Dessutom är det både enkelt och konstnadseffektivt. Genom det flexibla filtret DIRO blir vattnet ultrarent och avjoniserat och gör att du varken behöver städ- eller tvättmedel. Alla ytor, inklusive mattor, fönster och golv, kan rengöras med DIRO-vatten. Produkterna som används under städningen, såsom moppar och städdukar, kan även tvättas med DIRO-vatten. Det här är framtidens sätt att hålla rent på och samtidigt skydda miljön, dig själv och andra i din omgivning. Läs och ladda ner vår folder Hållbar lokalvård med DIRO här.

Var passar DIRO bäst?

Vattentekniken som utvecklats av SWATAB passar överallt i alla typer av verksamheter. DIRO-filtret kan dessutom anpassas för att installeras till såväl en som flera tvättmaskiner och tappkranar, vilket gör det idealiskt för platser där det ständigt städas eller tvättas, exempelvis på förskolor, vårdboenden eller hotell. Men även kontorslokaler, industrilokaler och tvättcentraler är exempel på verksamheter som har installerat DIRO för en  hållbar lokalvård.

Fördelar med att städa och tvätta utan kemikalier

Ekonomi: Ökad livslängd på maskinerna samt lägre driftskostnader.
Drift: Enkelt att installera och passar alla verksamheter
Hälsa: Förbättrad arbetsmiljö och hälsa
Miljö: Reducerade utsläpp av både kemikalier och koldioxid

Hur fungerar filtret?

Med DIRO filtret från SWATAB sker en direkt och omedelbar filtrering som ger dig ultrarent avjoniserat vatten för städ och tvättning, DIRO är mycket enkelt att installera. Det spelar ingen roll om du har gamla eller nya maskiner, filtret passar till de flesta modeller och ger en vattenkvalitet utan like.

Läs mer om våra produkter här.

5/5
"Utöver de självklara miljömässiga fördelarna har vi även sett en ekonomisk vinning i att tvättmaskinerna är i mindre behov av service och reparation."
Nikola Baric
VD på Sesab

Mer om hållbar lokalvård