apartments-architectural-design-architecture

Fastighetsförvaltning

Förbättra arbetsmiljön, underlätta miljöarbetet och stärk er miljöprofil

Det finns stora möjligheter att minska användningen av kemikalier inom fastighetsförvaltning genom att installera SWATABs DIRO-system för både tvätt och städ. DIRO-vattnet har ett brett användningsområde och kan användas till att tvätta golven med golvtvätt-maskiner och att tvätta heltäckningsmattor med mattvättmaskiner. Ni kan dessutom  städa alla ytor med DIRO- vatten på sprayflaska och naturligtvis tvätta alla kläder och textilier i tvättmaskiner som har systemet installerat. 
Med DIRO i er verksamhet kommer arbetsmiljön att förbättras, ert miljöarbete att underlättas och er miljöprofil att stärkas.

 

Genom att installera DIRO till era tvättmaskiner kommer ni att få möjlighet till helt kemikaliefri tvättning.

Redan idag använder ett flertal företag ett anpassat tvättprogram för moppar. Dessa program är utvecklade i samarbete med Podab och Miele.

Normal mopptvätt kan göras utan uppvärmning och för hygientvätt används mopptvätt 60°. Vill ni ha städklara moppar går detta  naturligtvis också bra.

Med DIRO-systemet förblir maskinerna rena och fina. Det blir heller inte några beläggningar av kalk och slam i maskinerna som i sig kan öka kostnader för service och  uppvärmning.