Fantastisk start på 2021 för SWATAB

En hälsning från Mats Marklund, VD på SWATAB.

Vilket fint första halvår vi haft på SWATAB. Vi inledde vårt samarbete med Räddningstjänsten i Kristianstad som därmed är först i Sverige med att tvätta kontaminerade larmställ utan tvätt- eller rengöringsmedel. Det är sporrande att vi faktiskt kan göra stor skillnad, vilket de tester vi gjort tillsammans med Räddningstjänsten påvisat. DIRO-vatten är betydligt effektivare än den gamla metoden med tvättmedel för att ta bort de cancerogena och hälsofarliga ämnen som fastnar på brandmännens skyddskläder.

Vi fick även ta emot pris från Solar Impulse Foundation – ett pris som delas ut till 1000 företag runt om i världen som har en produkt som är kommersiellt skalbar och som har en impact på klimatet. Ytterligare ett kvitto på att det vi gör skapar skillnad för en mer hållbar värld.

Vi anordnade också Återförsäljardagen där vi bjöd in våra samarbetspartners. Larssons Eltjänst tog emot pris som “Årets Återförsäljare” för en fin insats under 2020. De har varit fantastiska ambassadörer för SWATAB under ett år som var utmanande på så många plan.

Sist men inte minst har vi sett att intresset för att tvätta och städa kemikaliefritt ökat i hela Sverige och i synnerhet i Stockholmsregionen – något som gjort att vi nu anställt en ny säljare!

Vi på SWATAB vill önska dig en trevlig sommar. Ta hand om er där ute!

Mats Marklund
Vd, SWATAB